Schadeherstel

Een schade aan de opbouw van een caravan of camper loopt al snel flink in de papieren. Door de afwijkende, geavanceerde bouwwijze met sandwichpanelen, aluminium en hoogwaardige kunststoffen laat een schadegeval zich niet vergelijken met een (plaat)schade aan een auto. Schade aan uw caravan of camper vereist een hoge deskundigheid en goede uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert. 

Wij kunnen u ontzorgen in dit traject!

Voor alle schades kunt u bij ons terecht, niet alles doen wij zelf. Wij hebben een netwerk van experts waar wij het herstel onder kunnen brengen. Een gespecialiseerd schadeteam zorgt ervoor dat de reparatie aan uw caravan of kampeerauto zeer professioneel wordt uitgevoerd. Want iedere schade heeft een andere aanpak nodig. U betaalt voor het schadeherstel niet meer dan wanneer u zelf rechtstreeks een schadehersteller zoekt. Voordeel voor u is dat u niet zelf op zoek hoeft naar een betrouwbaar adres maar dat wij alles voor u regelen. Dat is onze service!

Schade is niet alleen heel vervelend, het zorgt ook voor een hoop rompslomp. Wat dacht u van de schademelding, de taxatie en de afwikkeling? En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade. Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van de schade aan uw caravan of kampeerauto? Kampeer & Meer kan u weer op weg helpen. In samenwerking met onze werkplaats van Autobedrijf Lokerse helpen wij u graag weer op weg!