Over ons

Kampeer & Meer is onderdeel van Autobedrijf Lokerse. Wij zijn een energiek familiebedrijf met inmiddels bijna 60 jaar ervaring.

Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte caravan of camper, uw caravan of camper wilt verkopen, of voor het keuren en onderhouden van uw camper of caravan bent u aan het juiste adres bij Kampeer & Meer. Onze ervaren monteurs helpen u met enthousiasme. Geen probleem is voor ons te groot! 

Neemt u ook gerust eens een kijkje in onze kampeershop, waar u de juiste benodigdheden kunt vinden die uw vakantie nog aantrekkelijker kunnen maken. Ook zijn wij dealer van Campinggaz.

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats en shop te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.